×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

2021-2022 Akademik yılı mezunları için 29 Haziran 2022 tarihinde yapılacak Mezuniyet Töreni’ne katılacak son sınıf öğrencileri ile Güz yarıyılı mezunlarının kep ve cübbeleri Donatım Müdürlüğü tarafından bölüm/enstitü/yüksekokul sekreterliklerine, öğrenci sayısı kadar, teslim edilecektir.

 

Öğrenciler, 23 Mayıs – 10 Haziran 2022 tarihleri arasında bölüm/enstitü/yüksekokul sekreterliklerinden 170 TL. depozito ücreti (140 TL. cübbe + 30 TL. kep) karşılığında kep ve cübbelerini teslim alabilecek, 30 Haziran – 29 Temmuz 2022 tarihleri arasında da aynı yere teslim ederek depozito ücretini geri alacaklardır. 29 Temmuz 2022 tarihinden sonra kep ve cübbe iadesi kabul edilmeyecektir.

 

Mezuniyet Töreni’ne katılacak öğrencilerin anons listesi kep-cübbe alan öğrencilere göre düzenlendiğinden, önceki yıllardan elinde kep-cübbe bulunan öğrencilerin de mutlaka sekreterliklerine gidip, isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

 

10 Haziran 2022 tarihinden sonra kep ve cübbe temin edilemeyeceğinden yukarıda belirtilen tarihler arasında kep ve cübbesini almayan öğrenciler kesinlikle törene katılamayacaklardır.

 

Öğrencilerimize önemle duyurulur.