Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri bünyesinde bulunan tezli yüksek lisans (Dayanaklar : 08.09.2016 tarih ve 29825 sayılı RG’de yayınlanan “ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ”) ve doktora (Dayanak : 08.09.2016 tarih ve 29825 sayılı RG’de yayınlanan “ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ”) programlarına kayıtlı lisansüstü öğrencilerin tez danışmanı atama, tez konusu belirleme ve lisansüstü tez dersi ile tez çalışmaları derslerini ekleme süreçlerini betimleyen dökümana ulaşmak için tıklayınız. İlgili döküman, tez dersinin tez danışmanının ders yüküne hangi durumda ekleneceği ve programa kayıtlı öğrencilerin tez ücretlerini hangi yarıyıldan itibaren yatırması gerektiği bilgilerini de içermektedir.